Nyt ansigt hos Convia

Søren Karmisholt Petersen har siden den 14. august 2017 været studentermedhjælper hos Convia. Her udarbejder han bl.a. varmetabsrammeberegninger og energirammebereg-ninger, ligesom han også hjælper med andet relateret arbejde indenfor disse områder.

Søren fortæller om sin baggrund:

- Siden starten af 2016 har jeg læst til bygningskonstruktør på VIA University College i Aarhus, og det er planen, at jeg bliver færdig med min uddannelse til sommeren 2019. Inden jeg startede på bygningskonstruktør, har jeg læst på HTX og efterfølgende været ude og stifte bekendtskab med tømrerfaget. 

Jeg har igennem min uddannelse valgt at professionalisere mig som projekterende bygningskonstruktør, med henblik på senere at kunne arbejde på en tegnestue, og siden jeg startede på min uddannelse har jeg fået en personlig interesse indenfor området bygningsfysik, herunder særligt energiberegninger. Jeg har allerede gennem min uddannelse fået et rimeligt godt kendskab til bygningsfysikken, bl.a. enfamiliehuse i flere plan, erhvervs-, offentligt og etageboligbyggeri.

Convia er glade for at have fået Søren med ombord.

Soren.png

NYT

Nyt ansigt hos Convia
Convia indgår samarbejde med Tegnestuen nørrebro frandsen ApS
Convia indgår i et samarbejde i udviklingen af systemløsninger inden for energiområdet
Convia medvirker i film for erhvervslivets nytårskur 2015 i Vejle kommune
Convia slår dørene op
Convia ApS
Lysholt Allé 6 | DK - 7100 Vejle | Tel. +45 2324 2034 | convia@convia.dk | CVR. 3246 7105