Det handler om energi og klimapåvirkning

Energiforholdene spiller i dag en central rolle i ethvert byggeri. Allerede i de tidligste projektfaser af et byggeri bruger bygherrer, arkitekter og entreprenører mange ressourcer på at vurdere og vælge de rette energiløsninger. Og eksisterende bygninger kan løbende få behov for at optimere energiforholdene.

 

Hvorfor er energioptimering vigtigt?

I Convia ser vi bygninger som mere end bare fundamenter, konstruktioner, betonvægge, mursten og glaspartier. Bygningerne er placeret udenfor, under indflydelse af sol, vind og vejr – alt sammen komplekse størrelser, der skal tages hensyn til. Og varme, el og anden energiforsyning til bygningen skal udnyttes optimalt for at undgå ressourcetab. Energien i en bygning er utrolig kompleks og tæt forbundet med elementerne, årstiderne og de mennesker der opfører bygningen – og dem, der færdes i og bruger den. Og det er i den sammenhæng, at behovet for ingeniørfaglig rådgivning, energioptimering og energidesign opstår – og Convia kan hjælpe med den rette rådgivning.

Convia har en stor indsigt i alle aspekterne ved de forskellige energiløsninger, og vores rådgivning går bagved, kommer rundt om og giver en anvisning, der favner alle detaljer. Fra den allerførste briefing samler vi trådene til det unikke byggeri og dets omgivelser. Og fra detaljen løfter vi blikket og får det overordnede perspektiv.

Energiforholdene har i dag en central betydning i ethvert byggeri. 

 

Convia ApS
Bæksgårdvej 3 | DK - 7323 Give | Tel. +45 2324 2034 | convia@convia.dk | CVR. 3246 7105