Hvem er vi?

Convia er en specialiseret ingeniørvirksomhed, der med stor viden om de nyeste tendenser og løsninger indenfor bæredygtigt byggeri rådgiver om energiløsninger og energioptimering.

Convia blev etableret i 2014 og ejes og drives af Henrik Hougaard, der har en meget stor brancheerfaring. Henrik har i en årrække været partner i en solid mellemstor ingeniørvirksomhed og har i mere end 15 år gennemført en lang række opgaver af varierende størrelse og kompleksitet.

Henrik Hougaard har med Convia specialiseret sig indenfor energioptimering, -rådgivning og energidesign til både større og mindre byggeprojekter.

 

En troværdig og seriøs samarbejdspartner

Convia er en troværdig samarbejdspartner: Vi siger det vi gør - og vi møder hver kunde og hvert projekt med stor seriøsitet og engagement. Vi tør stille de kritiske spørgsmål og udfordre konstruktivt. Det gør vi, fordi vi ønsker at levere de mest optimale og kvalificerede løsninger, der tager afsæt i det konkrete projekt og kundens behov.

Convias specialistviden og sparring hjælper jer med at sikre et optimalt byggeri, der lever op til både bygherrens krav og ønsker og de lovmæssige krav til energiforbrug, miljørigtighed og ressourceudnyttelse.

Det gælder ikke mindst de nye krav med virkning fra 1. januar 2023 om udarbejdelse af en ”livscyklusanalyse” (LCA-beregning) for alt nybyggeri, hvor der samtidig skal foreligge en energirammeberegning, med forskellige krav til forskellige størrelser nybyggeri.

Læs mere om hvorfor

 

Energioptimering og -rådgivning i tilknytning til byggerier af forskellig størrelse og kompleksitet.

Convia ApS
Bæksgårdvej 3 | DK - 7323 Give | Tel. +45 2324 2034 | convia@convia.dk | CVR. 3246 7105